Gratis verzending vanaf €30!
shanti boutique
shoppen |contact | mijn shanti | cart

Nederlandse site EU Prijzen in Euro's
Change region/language


Shanti Boutique™ Missie

Bewust * ethische * liefdadig ... met deze kwaliteiten in gedachten en actie, Shanti Boutique ™ is een fair trade onderneming toegewijd aan het produceren van unieke sieraden, positief voor mens en planeet.

Conscious * ethical * charitable ...with these qualities in mind and action, Shanti Boutique™ is a fair trade business committed to producing unique jewellery, positive for people and planet.

Lees over Shanti Boutique hieronder of klik voor Shanti Boutique in de pers.

Over ons

Shanti is een Sanskriet woord dat vrede betekent. Shanti Boutique heeft zich tot doel gesteld om shanti aan u te brengen met onze yoga- en chakra-sieraden en andere juwelen die heilige symbolen verbeelden.

Ons bedrijf, opgericht in 2004, verkoopt unieke zilveren sieraden, ontworpen in het westen en vervaardigd in het oosten. De meeste van onze sieraden zijn origineel en zijn ontworpen door ons design-team. Wij reserveren de rechten op deze ontwerpen.

Eerlijke handel voor een goed doel

We zijn lid van de Fair Trade Federation. De Fair Trade Federation is een vereniging van eerlijke handel groothandelaren, detailhandelaren, en producenten waarvan de leden zijn toegewijd om eerlijke lonen en goede kansen op werk voor economisch benadeelde ambachtslieden en boeren wereldwijd.

Wij werken rechtstreeks samen met al onze fabrikanten om veilig te stellen dat de werknemers eerlijk worden behandeld en om u van producten van hoge kwaliteit te verzekeren.

Een deel van de winst wordt geschonken aan de TCEF (Tibetan Children’s Education Foundation), een organisatie voor het behoud van de Tibetaanse cultuur in vluchtelingschap. Crystal Water, oprichter van Shanti Boutique, is bestuurslid van de TCEF en sponsort ook een Tibetaans kind en een bejaarde Tibetaanse vrouw. Wilt u ook de TCEF steunen, ga dan naar de website van de TCEF.

 

Onze producten

Sieraden uit Shanti Boutique zijn specifiek ontworpen om in yoga-studio's en catalogussen, new-agewinkels, en spirituele-centra te verkopen. Wij bieden u aan: sieraden met of zonder kaartjes, zakjes (sieraadverpakkingen), displays en zelfs gratis informatiebrochures (om aan uw klanten te geven). Dat is alles wat u nodig hebt voor een goede verkoop.

Al onze sieraden zijn van echt zilver (92,5%), goud vermeil (goud over echt zilver) of gerecycled messing en het merendeel ervan is handgemaakt.

Europese producten worden getest en gestempeld door Waarborg Holland volgens de Nederlandse wetgeving. Dus u kunt zeker zijn van onze hoge kwaliteit.

..(product-catalogus)
Particuliere klanten

Particuliere klanten kunnen via onze website sieraden bestellen. Om te beginnen met winkelen in Shanti Boutique, klik hier.

U kunt ook een studio, winkel of postorderbedrijf bezoeken waar ze onze producten verkopen. Klik hier voor verkooppunten. Indien u een spiritueel-bedrijf of yogaleraar in uw streek kent, dan kunt u hen natuurlijk ook naar onze webpagina verwijzen.

...(ga winkelen)
Zakelijke klanten

Sieraden uit Shanti Boutique zijn specifiek ontworpen om in yogastudio's en yogacatalogussen, new-agewinkels, spirituele centra en reformwinkels te verkopen.

 • Winkels, studio's en yogaleraren
  Wij bieden u aan: sieraden met of zonder kaartjes, zakjes (sieraadverpakkingen) en displays en zelfs gratis informatiebrochures (om aan uw klanten te geven). Dat is alles wat u nodig hebt om met succes te verkopen.

 • Postorderbedrijven (detailhandel met spirituele producten)
  De ontwerpen van Shanti Boutique zijn ideaal om te verkopen in uw detailhandel-catalogus voor yoga- of new-ageproducten. Wij kunnen grote aantallen leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie en leveringstermijnen.

let op: voor toegang tot de groothandel-prijzen, dient u in te loggen

...meer over zakelijk bestellen

shanti boutique in the media
shanti boutique

tcef

fair trade

Shanti Boutique

Bewust * ethische * liefdadig ... met deze kwaliteiten in gedachten en actie, Shanti Boutique ™ is een fair trade onderneming toegewijd aan het produceren van unieke sieraden, positief voor mens en planeet.

Voor een goed doel

Een deel van de winst wordt geschonken aan de Tibetan Children's Education Foundation.

Lid van The Fair Trade Federation

Shanti Boutique is sinds 2005 lid van Fair Trade Federation.

Green America Gold Seal

Shanti Boutique is een gecertificeerd green business door Green America.

Helemaal Shanti

Waarom shoppen bij shanti boutique?

 • mooie en originele ontwerpen
 • fair trade / eerlijke handel
 • 100% klanttevredenheid = Shanti garantie
 • snelle levering uit eigen voorraad
 • donatie aan goed doel
 • extraatjes voor groothandelklanten, o.a. gratis displays en gratis info-brochures